19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • При будівництві амбулаторії на Житомирщині виявили розкрадання 1,6 млн грн

При будівництві амбулаторії на Житомирщині виявили розкрадання 1,6 млн грн

  • 26 березня, 2021 9:48
У Житомирській області під час спорудження амбулаторії сімейної медицини підряднику переплатили 1,6 млн грн бюджетних коштів. Про це "Журналу Житомира" повідомила Житомирська обласна прокуратура.

"Установлено, що під час будівництва амбулаторії з житлом для лікарів у с. Ірша Радомишльського району фірма-підрядник у складених актах про виконані роботи значно завищила відомості про їх обсяг, у цілому на 1,6 млн грн, які у подальшому були перераховані з бюджету", – йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, до скоєння злочину причетні директор підрядної організації, інженер технічного нагляду та колишній директор департаменту Житомирської облдержадміністрації.
 

"Наразі усім трьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. Зокрема, директору департаменту за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки), директору підрядної організації – за ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України та інженеру технічного нагляду – за ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191  та ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 366 КК України (співучасть у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах і службове підроблення)", – зазначили в відомстві.


Варто додати, що цей самий підрядник підозрюється в розкраданні майже мільйона гривень при будівництві ще однієї амбулаторії в Радомишльському районі.
Поділитись

Новини по темі: