26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині компанія молоді потрапила в жахливу ДТП: двоє хлопців і 16-річна дівчина загинули

На Житомирщині компанія молоді потрапила в жахливу ДТП: двоє хлопців і 16-річна дівчина загинули

  • 22 березня, 2021 12:11
Вночі 22 березня у місті Коростишів легковий автомобіль Volkswagen на шаленій швидкості влетів у припарковану фуру. Внаслідок ДТП загинули двоє хлопців і 16-річна дівчина.

"Близько 1 години ночі 22 березня водій автомобіля Volkswagen Passat, 20-річний місцевий житель, рухаючись по вул. Київській у м. Коростишеві на значній швидкості, намагався здійснити випередження попутного автомобіля Chevrolet Aveo по правій смузі руху. Після бокового зіткнення із ним некерований Volkswagen винесло до відбійника, де легковик влетів під автопоїзд DAF із напівпричепом", – повідомили "Журналу Житомира" у поліції.

Унаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди водій Volkswagen та двоє його пасажирів: 21-річний чоловік та 16-річна дівчина, усі жителі м. Коростишева. 

Третього 21-річного пасажира цієї ж автівки, з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.
 

"У травмованого чоловіка за результатами медичного обстеження зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 1,99 проміле. Визначення стану, в якому знаходились загиблі водій і пасажири Volkswagen, наразі триває", – зазначив начальник ГУ Нацполіції Житомирської області Юрій Олійник.


Інші учасники ДТП, водій і пасажир Chevrolet та керманич вантажівки, попередньо, не постраждали. Їх автомобілі отримали механічні пошкодження.

Поділитись

Новини по темі: