18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Міськрада Житомира поділилася планами щодо реконструкції Гідропарку

Міськрада Житомира поділилася планами щодо реконструкції Гідропарку

  • 23 лютого, 2021 16:47
У рамках реконструкції Гідропарку планують облаштувати зони відпочинку для різних вікових категорій людей. Реконструкцію території парку обговорювали 23 лютого на виїзному засідання робочої групи. 

"Комісія детально оглянула локації задля розроблення концепції, проєкту та плану дій щодо облаштування функціональних зон. На цій території організовують різні масові культурні та спортивні заходи, тут проводять дозвілля діти, молодь та літні люди. А тому при розробленні проєкту планується врахувати потреби різних вікових та соціальних груп і сприяти їх взаємодії", – наголошують в міській раді.



Концепція з реконструкції парку передбачатиме додаткові зелені насадження, проведення нового освітлення, відеонагляду та охорону, облаштування лав, вбиралень, покриття і бігових доріжок, спортивних тренажерів, дитячого майданчику, зону тихого відпочинку та інше.
 

"За результатом сьогоднішньої робочої зустрічі буде сформована концепція. Подальші кроки – її обговорення на наступній робочій зустрічі, створення та затвердження технічного завдання для проєктанта. Концепція буде оприлюднена на сайті міської ради для врахування думки громадськості", – повідомили у мерії.


Нагадаємо, в планах влади Житомира реконструкція двох міських парків, вулиці Лятошинського і Небесної Сотні.
Поділитись

Новини по темі: