24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Заманював собак, а потім з'їдав їх: на Житомирщині затримали шкуродера

Заманював собак, а потім з'їдав їх: на Житомирщині затримали шкуродера

  • 17 лютого, 2021 14:47
  • 1
У Житомирській області затримали 27-річного чоловіка, який заманював у свій двір собак, вбивав і споживав їх м'ясо. Жахливий випадок шкуродерства стався в Харитонівській ОТГ.

"До Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів одного із сіл , що місцевий житель відловлює сусідських собак та вбиває їх. Під час огляду його домоволодінні правоохоронці виявили докази знущань над тваринами. У господарському приміщенні знаходились тушка вбитого собаки, а також рештки ще двох псів", – розповіли "Журналу Житомира" у поліції Житомирської області.

За попередньо зібраними відомостями, чоловік заманив до свого подвір’я, на його переконання, бродячих тварин і вбив для подальшого споживання. Поліцейські уже отримали відомості про те, що такі випадки траплялись і раніше. 

До цього часу чоловік до відповідальності за будь-які правопорушення не притягувався. Наразі ж його дії кваліфіковані правоохоронцями як жорстоке поводження з тваринами (ч. 3 ст. 299 КК України).

Чоловіка взято під варту у порядку, за чинним законодавством йому може загрожувати позбавлення волі строком від 5 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Андрей
17 лютого, 2021 17:05:16

а якщо курей на фабриці вбивають тоннами, чи там індиків-качок-свиней-корів? <br /> така дурня нікого не стосується, тільки цього нещасного чоловічка?