28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі мешканців приватного сектора закликають укладати договори на вивіз сміття

У Житомирі мешканців приватного сектора закликають укладати договори на вивіз сміття

  • 2 лютого, 2021 17:11
У Житомирі мешканців приватного сектора закликають укладати договори на вивіз твердих побутових відходів. Для цього спеціальна рейдова група, до якої увійшли представники Управління житлового господарства ЖМР, здійснили обхід будинків.
 

"Управління житлового господарства міської ради повідомляє, що в рамках розпорядження міського голови від 13.03.2020 № 256 "Про створення рейдової групи з контролю за укладенням мешканцями Житомирської міської об’єднаної територіальної громади договорів на вивезення твердих побутових відходів", сьогодні 02.02.2021 було проведено відпрацювання території, щодо заключення договорів на вивезення ТПВ по частині вул. Миколи Сціборського, провулків 1-й та 2-й Капітульний", – інформує Управління житлового господарства.


Разом з комунальниками працювали представниками компанії "Грін Бін", які прямо на місці здійснювали укладення договорів на користування індивідуальними контейнерами.

"Всього за 3 години спільної роботи, мешканці отримали майже 50 пластикових 120 літрових індивідуальних контейнерів, що у майбутньому призведе до поліпшення санітарного стану території вулиць та провулків, де не має можливості для встановлення сміттєзбірних майданчиків для збору ТПВ", – зазначає управління.

Нагадаємо, конкурсна комісія міськради обрала виконавців послуг з вивезення побутових відходів у Житомирі. З 6 лотів, які виставлялися на конкурс, по 4 перемогу отримало ТОВ "Ґрін Бін". По одному лоту забрали КАТП-0628 та ПП "ВЖРЕП №8". Договори на вивіз сміття уклали на 7 років.
Поділитись

Новини по темі: