25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Новий бульвар у Житомирі переживає реконструкцію: без високих дерев, але з новою плиткою. ФОТО

Новий бульвар у Житомирі переживає реконструкцію: без високих дерев, але з новою плиткою. ФОТО

  • 25 січня, 2021 17:40
У Житомирі завершують першу частину реконструкції Нового бульвару. 25 січня підрядник почав знімати будівельний паркан біля пам’ятника «Чорний тюльпан».

Будівельникам залишилося встановити освітлення і лавки, передає видання Житомир інфо.
 

«На сьогодні вже виконано робіт на 50-60%. Нам залишилось поставити так звані паркові опори (для освітлення, – ред.). З міською владою ми вже визначились, якими вони мають бути, якої конфігурації. Ми їх закупили і вже в середу-четвер будемо їх ставити. І лавки. По лавках у нас ще питання, бо проєктанти нам ще не дали інформації, якими мають бути лавки. Тротуари викладені з плитки «Юнігран». А всередині гранітна плитка. Зелені насадження – це кущі, дерева та ялинки. В іншому – озеленення провели, наводимо порядки і потихеньку прибираємо паркан і рухаємось далі», – розповідає керівник ТОВ «УК «Комфорт-Буд» Станіслав Балакішієв.


Освітлення на Новому бульварі має з'явитись вже до кінця тижня.
 

«Опори для світильників мають нагадувати старовинні, часів де Шодуара. Ми вже погодили це з міською радою, з управлінням капітального будівництва. Освітлення цієї половини бульвару ми плануємо закінчити до кінця тижня. Щодо лав, то сьогодні (25 січня 2021 року, – ред.) має бути нарада в міській раді, мають викликати проєктанта, щоб вони вказали, які там мають бути встановлені лавки», – розповів Станіслав Балакішієв.


Паралельно будівельники вже почали підготовчі роботи на Новому бульварі навпроти входу до обласної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича.
 

Передісторія


Реконструкція Нового бульвару перемогла в голосуванні за кращий загальноміський громадський проєкт.

Реконструкцію виконує ТОВ «УК «Комфорт-Буд», вартість робіт – 19 млн 110 тис. гривень.

Згідно з умовами договору, всі роботи мають бути виконані до 31 березня 2021 року.























Фото: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: