29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирська міська рада планує відправити на приватизацію 39 комунальних приміщень

Житомирська міська рада планує відправити на приватизацію 39 комунальних приміщень

  • 13 січня, 2021 10:28
Житомирська міська рада хоче дозволити в 2021 році приватизацію 39 комунальних приміщень, 22 з яких є перехідними з 2020 року.

Про це повідомляється у відповідному проєкті рішення сесії, передає Житомир інфо.

У переліку приміщень, які можна буде приватизувати цього року, лише 13 не мають орендарів. Зазначимо, що орендарі можуть викупити комунальну нерухомість без конкурсу, якщо зроблять в орендованих приміщеннях "невід’ємне поліпшення" на щонайменше 25% від оціночної вартості майна.

Нижче – перелік нежитлових приміщень, які вперше потрапили в список об’єктів, що можуть бути приватизовані і це можна буде зробити вже в поточному році.



Також у додатках до проєкту рішення сесії є перелік об’єктів нерухомого майна міської громади, приватизація яких була завершена у 2020 році. Зауважимо, що з 25 приватизованих приміщень через аукціон продали менш ніж третину – лише шість об’єктів за адресами: вул. Івана Сльоти, 60; вул. Олександра Клосовського, 2; вул. Лесі Українки, 43; проспект Миру, 23; вул. Перемоги, 54; майдан Перемоги, 6. Іншу нерухомість викупили орендарі за "невід’ємні поліпшення".

Поділитись

Новини по темі: