29 березня, 2024
Ми в соцмережах

«Краще б нічого не робили, ніж так»: голова облради розкритикував реставрацію музею Лесі Українки

  • 11 січня, 2021 11:21
У місті Новоргад-Волинський триває реставрація музею Лесі Українки. Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко відвідав музей і розкритикував темпи проведення робіт. На сайті облради зазначається, що Федоренко влаштував перевірку разом з народними депутатами.
 

"Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко перевірив хід реставраційних робіт у літературно-меморіальному музеї Лесі Українки у Новоград-Волинському. Разом з народними депутатами Арсенієм Пушкаренком, Максимом Пашковським і Максимом Перебійносом він відвідав музей, в якому до 30 січня мають завершитися реставраційні роботи та створення експозиції до 150-річчя великої поетеси", – йдеться у повідомленні.


Голова облради вказав на незадовільний стан проведених робіт, на які було виділено 1,8 млн грн з бюджету. 


 

"Краще б нічого не робили, ніж так. Реставрація проведена недбало, темпи не витримують жодної критики. Однозначно, так не повинно бути!" - прокоментував Володимир Федоренко.


Голова обласної ради заявив, що бере ситуацію з реставрацією музею під особистий контроль. 

"Висновки та кадрові рішення будуть зроблені уже найближчим часом", - пообіцяв Володимир Федоренко.

У терміновому порядку була сформована робоча група з метою вивчення ситуації, що склалася із підготовкою до відзначення 150-річчя з Дня народження Лесі Українки.

Поділитись

Новини по темі: