25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Загадкова смерть: у Овручі хлопець підірвав себе гранатою після вечірки з друзями. ВІДЕО

Загадкова смерть: у Овручі хлопець підірвав себе гранатою після вечірки з друзями. ВІДЕО

  • 24 грудня, 2020 9:48
В місті Овруч Житомирської області сталася трагедія: хлопець підірвався на гранаті у власному будинку. Першими про трагедію дізналися сусіди 24-річного Михайла. Один із них розповів, що вся кухня та коридор були залиті кров‘ю, а тіло господаря – понівечене до невпізнаваності.

Хлопець жив разом зі своєю дівчиною, і того рокового вечора вони приймали гостей – ще одну закохану пару. Згодом друг пішов, а його дівчина залишилася. Всі були вже п’яними, коли сталося непередбачуване, повідомляють "Факти ICTV".
 

"Хлопець перебував у стані сильного алкогольного сп‘яніння. Під ранок своїй співмешканці та її подрузі він наказав залишити будинок, погрожуючи підірвати ручну гранату", – розповідають у поліції.


Серед ночі налякані дівчата пішли з будинку геть, а Михайло залишився сам з гранатою в одній руці і висмикнутою чекою в іншій.
 

Що далі він робив із цим небезпечним предметом, тепер вже достеменно не дізнається ніхто, а про те, що граната все ж вибухнула, стане відомо лише вранці. Експерти з‘ясували, що в руках у Михайла рвонула граната РГД-5.

Поліція відкрила кримінальне провадження одразу за двома статтями – за фактом загибелі та щодо незаконного поводження з боєприпасами.

Тим часом сусіди припускають, що причиною такого відчайдушного вчинку, окрім випадковості, могли бути проблеми з дівчиною.
Поділитись

Новини по темі: