28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Били по голові, а око проштрикнули ножицями: подробиці нападу на директорку житомирської стоматклініки

Били по голові, а око проштрикнули ножицями: подробиці нападу на директорку житомирської стоматклініки

  • 1 грудня, 2020 8:58
У Житомирі 62-річну директорку стоматологічної клініки знайшли у власному кабінеті непритомною і у калюжі крові. Її били тяжким предметом по голові, а око проштрикнули ножицями.

У замаху на вбивство підозрюють лікаря-стоматолога цієї ж клініки, інформує ТСН.

Непритомну жінку знайшла бухгалтерка клініки. Ніхто не бачив і не чув, як усе сталося. Спочатку думали, що це нещасний випадок: ніби директорка впала і нахромилася на ножиці. Вони стирчали в оці.

Колеги викликали швидку, потерпілу доправили в реанімацію обласної лікарні.

Слідчі, які приїхали на місце, нещасний випадок одразу відкинули. За характером травм було зрозуміло, директорку хтось намагався вбити. З кабінету нічого не зникло. Підозри впали на працівника цієї ж  клініки 28-річного стоматолога-ортопеда.
 

"Обстановка свідчила про те, що вона просто сиділа в кабінеті і наносила собі макіяж, а далі вона впала від удару, і фактично втратила свідомість. Слідчі кваліфікують справу як замах на вбивство, тобто були виконані всі дії, щоб позбавити людину життя. І мотив про це свідчить і травми, які були завдані", - зазначає речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.


У поліції припускають, що молодий лікар намагався вбити директорку клініки начебто через борги. Він позичав у неї гроші на своє весілля і приховував виручку.
 

"Потерпіла позитивно до нього ставилася. Але дійсно позичала йому кошти. Окрім того, з'явилися у нього боргові зобов'язання через його недобросовістність в роботі. Власниці (клініки - ред.) стало відомо, що чоловік недобросовісно  обходився з коштами від клієнтів", - говорять у поліції.

 

Син потерпілої Сергій Яремчук каже - ні з ким із підлеглих мати не конфліктувала.

"Це звір і нелюд. Він присвоював мабуть гроші. Декілька разів його бачив, навіть не можу сказати, що це за людина. В неї (потерпілої матері - ред.) дуже багато друзів, знайомих, всі в шоці", - розповідає чоловік.

Молодого лікаря нині тримають під вартою, йому інкримінують замах на убивство.
Поділитись

Новини по темі: