20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі від COVID-19 померла жінка, яка зверталася до мера через брак кисню в реанімації лікарні

У Житомирі від COVID-19 померла жінка, яка зверталася до мера через брак кисню в реанімації лікарні

  • 17 листопада, 2020 20:38

У Житомирі від коронавірусу померла жінка, яка зверталася до мера зі скаргами на те, що в реанімації лікарні, куди вона потрапила, не вистачає кисню для хворих, тоді як раніше повідомлялося, що для забезпечення лікарень киснем направлено 571 млн гривень.

Про це повідомили близькі жінки на її сторінці в Facebook під постом, адресованому меру Житомира. В неділю 15 листопада, Ольга Грабар написала пост на своїй сторінці в Facebook. У ньому вона заявляла, що в житомирській міській лікарні №1 в реанімації хворим на коронавірус не вистачає кисню, і просила мера міста Сергія Сухомлина розібратися з цією ситуацією.

"Сергій Іванович, терміново потрібна ваша допомога для людей, що лежать в міській лікарні №1!!! Для людей в реанімації на ковід-19 вже немає кисню!! Сьогодні реанімація працювала через раз! А це єдиний наш шанс на порятунок!!!Втрутьтеся!!! Я знаю, ви в цьому місті можете все!!!! Я не знаю, як нам зараз пережити ніч, а на ранок кисню немає взагалі!!! Я зараз сама тут лежу, кисень відключали за сьогодні вже 8 разів!!! Бідні лікарі в реанімації не знають що робити !!! Врятуйте!!! Найстрашніше, що у нас немає часу!!! Друзі, максимально репост по місту, благаю!!! ", - написала Грабар.


В коментарях до цього посту заступник мера Житомира Марія Місюрова написала, що за станом на 22:00 15.11.20 кисень є, всі відділення працюють..

Знайомі Грабар відповіли Місюровій в коментарях, що Ольги більше немає в живих.

Ольга Грабар була викладачкою Житомирського державного технологічного університету.

Їй було 39 років.

Пост Ольги Грабар о нехватке кислорода в больнице Житомира. Скриншот: facebook/olga.grabar.16Пост Ольги Грабар про брак кисню в лікарні Житомира. Скріншот: facebook / olga.grabar.16

Комментарий заместителя мэра Марии Мисюровой и сообщение о смерти Грабар. Фото: facebook/olga.grabar.16Коментар заступника мера Марії Місюровій і повідомлення про смерть Грабар. Фото: facebook / olga.grabar.1
 

Сумуємо...

Колектив та студенти Державного університету “Житомирська політехніка”  висловлюють щирі співчуття  рідним, близьким та друзям  з приводу передчасної смерті кандидата технічних наук, доцента Грабар Ольги Іванівни.

Ольга Іванівна все своє професійне життя пов’язала з Житомирським державним технологічним університетом, потім Державним університетом “Житомирська політехніка”. У 2003 році здобула ступінь магістра з програмного забезпечення автоматизованих систем. Ольга Іванівна успішно закінчила аспірантуру університету та захистила кандидатську дисертацію з технічних наук.

Протягом багатьох років Ольга Іванівна сумлінно працювала доцентом кафедри інженерії програмного забезпечення університету. Життєвий шлях Ольги Іванівни був насичений подіями, здобутками та емоціями. Любляча мама, дружина, донька, гарний друг та надійний колега.

Світла пам’ять про Ольгу Іванівну назавжди збережеться в наших серцях…
Поділитись

Новини по темі: