26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Сіли в автівку і зникли: у Житомирській області другу добу розшукують батька й сина. ФОТО

Сіли в автівку і зникли: у Житомирській області другу добу розшукують батька й сина. ФОТО

  • 11 листопада, 2020 14:08
Правоохоронці встановлюють місце знаходження 39-річного Савчука Дениса та його сина Максима, які увечері 9 листопада поїхали з дому на автомобілі Citroen Berlingo та досі не повернулися. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Житомирської області.
 

"Близько 17:00 чоловік виїхав з міста Баранівка власним автомобілем Citroen Berlingo (сірого кольору, з реєстраційним номером PPL29E8) та, ймовірно, попрямував у сторону м. Житомира. Разом з чоловіком був його 14-річний пасинок і, можливо, їх пес породи хаскі", – зазначають правоохоронці.


Близько 17:25 того ж вечора телефони обох – і чоловіка, і хлопчика – уже були вимкнені.

Упродовж двох діб пошуків поліцейські, рятувальники, громада прочісували лісову місцевість, а також берегову лінію водойм.



Правоохоронці перевіряють різні версії, у т.ч. щодо ймовірних нещасних випадків, які могли статись із розшукуваними. Орієнтування з прикметами зниклих розіслані по всіх підрозділах поліції. 

Прикмети Дениса Савчука: зріст 184-186 см, худорлявої тілобудови, волосся коротко стрижене, темно-русявого кольору, обличчя продовгувате, очі сірі. 

Був одягнений у куртку сірого кольору, чорні штани, кросівки синьо-чорного кольору.



Прикмети Максима Мазка: зріст 165-170 см, середньої тілобудови, волосся руде, коротко стрижене, очі блакитного кольору, обличчя кругле, вуха приплюснуті, на правому вусі є родимка.

Був одягнений у куртку чорного кольору, чорні спортивні штани та чорні кросівки.



Поліцейські звертаються до всіх громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Дениса Савчука та Максима Мазка, повідомте про це за телефонами (098) 028-12-02 або 102, чи зверніться до найближчого відділу поліції.
Поділитись

Новини по темі: