20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі за порушення карантину закрили два кафе

  • 4 листопада, 2020 14:37
  • 1
За минулу добу у Житомирській області поліцейські зафіксували 69 порушень карантинних обмежень. Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ поліції в області.
 

"Рейдові групи у складі поліцейських, представників держпродслужби та юридичної підтримки органів місцевого самоврядування працюють на території усіх районів області. Їх завдання - попередження, виявлення та припинення фактів порушення правил карантину, оскільки ситуація із поширенням захворюваності на COVID-19 в регіоні залишається критичною", – інформують правоохоронці.


Адміністративні порушення були зафіксовані у всіх районах області. Зокрема, поліцейські у Житомирі оформили 9 матеріалів, два з них щодо кафе, які продовжували роботу у режимі вільного відвідування клієнтами.

"Діяльність цих закладів була припинена, а відносно їх власників складено адміністративні протоколи", – наголошують у поліції.

6 порушень зафіксували у Коростенському районі, по 5 – у Бердичівському та Хорошівському.

У переважній більшості випадків йдеться про ігнорування використання засобів індивідуального захисту працівниками та відвідувачами торговельних закладів та ринків.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Олег Вознюк
7 листопада, 2020 10:13:30

А с незаконной добычей янтаря органы власти были безсильны... Удивительно, как они сильны в борьбе с гражданами и законным бизнесом..