24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Розстріл військових на Житомирщині: справу передали до суду, підозрюваному загрожує довічне

Розстріл військових на Житомирщині: справу передали до суду, підозрюваному загрожує довічне

  • 3 листопада, 2020 8:54
  • 2
Справу про масове вбивство військових в Житомирській області передали до суду. Підозрюваному, 58-річному Анатолію Захаренку, загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомляє поліція області, досудове слідство тривало п'ять місяців. Весь цей час підозрюваний перебував під вартою. Експертиза встановила, що в момент скоєння злочину він був тверезий і осудним.

За даними судово-медичних експертиз, причиною смерті всіх сімох убитих стали тяжкі тілесні ушкодження, викликані вогнепальними пораненнями: їх розстріляли з мисливської рушниці.

Всі потерпілі - учасники АТО, троє з них були діючими військовослужбовцями Національної гвардії. Найстаршому з них було 50, молодшому - 29 років.

Якщо провину обвинуваченого доведуть в суді, йому загрожує до 15 років позбавлення або навіть довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Журнал Житомира", на Житомирщині у ніч проти 22 травня чоловік з рушниці розстріляв компанію друзів, яка приїхала до нього на відпочинок. За фактом масового вбивства затримали 58-річного Анатолія Захаренка. Йому оголосили підозру в умисному вбивстві. Всі загиблі – або ветерани війни, або чинні військовослужбовці Нацгвардії. 26 травня загиблих нацгвардійців поховали на Лісовому кладовищі в Києві.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Александр Паначевный
3 листопада, 2020 18:39:24

Как один дед смог положить 7 человек, АТОшников... с охотничьего ружья. это минимум 7 выстрелов.. это нужно минимум 4 раза перезарядить двухстволку. <br /> стрелял по спящим ? после первого выстрела проснулись бы все. Да и фото, которые были в интернете в мае месяце, доказывают, что атошники точно не спали в разных местах в обнимку с АК.

заноза люкс
5 листопада, 2020 6:29:20

Согласен , сам не мог. Исходя. из фактов загадочных и показательных убийств добровольцев а атошников в тылу Украины МВД ешниками авакова,- убивали житомирских добровольцев атошников сами менты при соучастии вышеуказанного &quot; убийцы&quot;, которые заманили атошников для их физической ликвидации их.