29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області на ремонті спортзалу вкрали пів мільйона гривень – прокуратура

У Житомирській області на ремонті спортзалу вкрали пів мільйона гривень – прокуратура

  • 24 вересня, 2020 12:35
У Житомирській області підрядника підозрюють у заволодінні понад 500 тис. грн бюджетних коштів під час капітального ремонту спортивної зали.

"За даними слідства, зазначена сума привласнена директором товариства, за сприяння інженера технічного нагляду, під час виконання у 2019 році капітального ремонту Овруцької дитячо-юнацької спортивної школи за бюджетні кошти на загальну суму майже 3,4 млн грн", – повідомили "Журналу Житомира" у прокуратурі.

За інформацією відомства, директор товариства свідомо видав завідомо неправдиві офіційні документи щодо обсягу виконаних ремонтних робіт та надав їх інженеру технічного нагляду. 
 

"Інженер, у свою чергу, знаючи про невідповідність відомостям, що містили офіційні документи, реально виконаним обсягам робіт, підписав їх та скріпив печаткою. Унаслідок таких протиправних дій підряднику зайво сплачено із бюджету понад 522,5 тис. грн", – додають у Житомирській обласні прокуратурі.


23 вересня обом фігурантам справи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 191 КК України та ч. 1 ст. 366 КК України. 
Поділитись

Новини по темі: