28 березня, 2024
Ми в соцмережах

На півночі Житомирщини в пункті пропуску «Виступовичі» черга з декількох сотень машин і автобусів

  • 17 вересня, 2020 11:50
На півночі Житомирщини, на в'їзді в Україну з боку Білорусі, в пункті пропуску «Виступовичі» утворилася черга з кількасот транспортних засобів. 

Причиною появи черги стало закриття ПП «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині. Там перебувають паломники-хасиди, які не полишають спроб потрапити в Україну. 

Замість закритого пункту пропуску перевізники змушені були для в’їзду в Україну обрати інші ділянки кордону, зокрема – пункт пропуску «Виступовичі».
 

«В черзі на в’їзд в Україну з боку Білорусі в пункті пропуску «Виступовичі» накопичилася черга з кількасот транспортних засобів. Митне оформлення та пропуск транспортних засобів в цьому пункті пропуску здійснюється цілодобово. Від 00 годин 16 вересня посадовими особами митниці в пункті пропуску «Виступовичі» оформлено на в’їзд/виїзд 335 транспортних засобів, що значно перевищує його пропускну спроможність», – повідомляє Київська митниця Держмитслужби.


Водіїв просять з розумінням поставитися до ситуації, а перевізників закликають за можливості обирати для перетину кордону на в’їзд в Україну інші пункти пропуску, не суміжні з білоруською стороною.
Поділитись

Новини по темі: