26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Кидався на людей з сокирою: в Житомирі після погоні затримали неадекватного чоловіка. ФОТО

Кидався на людей з сокирою: в Житомирі після погоні затримали неадекватного чоловіка. ФОТО

  • 26 серпня, 2020 13:42
У Житомирі поліцейські затримали п'яного неадекватного чоловіка, котрий з сокирою кидався на людей та намагався втекти від патрульних на автомобілі. Події розгортались вчора, 25 серпня, на вулицях міста.

"Близько 15-ї години, інспекторам роти ТОР надійшло повідомлення, що у провулку Червоний колишній чоловік заявниці бігає в стані алкогольного сп'яніння з сокирою в руках навколо будинку, розбив двері, вікна, паркан, а також кидається з сокирою на сусідку", – інформують правоохоронці.

Коли чоловік побачив службовий автомобіль поліції, він сів до автомобіля ІЖ та спробував втекти.

Під час переслідування автомобіля на вулиці Сосновій водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на піщаний насип. Патрульні поліцейські заблокували транспортний засіб службовими автомобілями і не дали чоловікові втекти.

Зухвалого втікача з явними ознаками алкогольного сп'яніння затримали інспектори роти ТОР.
 

"На чоловіка патрульні поліцейські оформили протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 178 КУпАП (Поява в громадському місці в п'яному вигляді), ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця скоєння ДТП), а також винесли постанову за керування автомобілем без документів", – наголошує патрульна поліція.






Поділитись

Новини по темі: