29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Наука/Освіта
  • В Житомирі молодші класи навчатимуться у звичайному режимі, решта – за змішаною формою: рішення виконкому

В Житомирі молодші класи навчатимуться у звичайному режимі, решта – за змішаною формою: рішення виконкому

  • 25 серпня, 2020 15:44
У Житомирі та міській ОТГ учні 1-5-х класів з 1 вересня навчатимуться у звичайному режимі, а інші – за змішаною та дистанційною формою. Відповідне рішення було прийнято 25 серпня під час позачергового засідання виконавчого комітету міськради.
 

«Регламентом передбачено, що 1-5 класи навчатимуться у звичайному режимі, 6-11 класи – за технологіями змішаного та дистанційного навчання. У деяких закладах змішана система навчання передбачатиме відвідування школи тиждень через тиждень (відповідно, і дистанційне – через тиждень), а деякі обрали графік школа/дистанційне – день через день. Також у змішаній системі навчання можливий різний графік: хтось приходитиме до школи о 8:00, а хтось – на 12:00. Це залежатиме від наповненості класів, площі класів і шкіл», - зауважила заступник директора департаменту освіти міськради Світлана Ковтуненко.


Зокрема, школа №15 працюватиме у звичайному режимі для всіх учнів, адже має два приміщення і може забезпечити навчальний процес з дотриманням усіх норм.

Нагадаємо, для підготовки шкіл до нового навчального року в умовах карантину з місцевого бюджету було виділено 4,67 млн грн. За ці кошти придбали антисептики для обробки рук та поверхонь, сенсорні дозатори, безконтактні термометри, паперові рушники та інше необхідне приладдя для створення безпечного освітнього середовища.

Поділитись

Новини по темі: