29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Чиновник облради вигнав «Полісся» зі спортбази: ультрас прийшли «розрулювати» ситуацію. ФОТО

Чиновник облради вигнав «Полісся» зі спортбази: ультрас прийшли «розрулювати» ситуацію. ФОТО

  • 24 липня, 2020 13:44
24 липня під стінами Житомирської ОДА зібралися вболівальники ФК «Полісся» через те, що футбольному клубу фактично заборонили перебувати на тренувальній базі у селі Березина.

«Вже декілька днів відбувається незрозуміла ситуація з питанням продовження договору про надання послуг спортивною базою в с. Березина. Чиновники обласної ради, а саме такий собі Василь Грибук, відмовляється надавати спортивну базу для нашого клубу! Шукає причини, говорить, що йому по барабану все, і ніхто на нього не вплине. А наші хлопці вже миються в кар’єрі після тренування, команда Першої ліги на хвилинку. Їм відключають світло, коли хочуть, кажуть, що вони вже на вулиці. Що хоче далі робити з цією базою цей Грибук – невідомо, але точно відомо, що спочатку це коштувало клубу 10 тисяч гривень, а зараз це вже коштує 60 тисяч», – пишуть ультрас «Полісся» у Facebook.



ФОТО: Times.Zt

За інформацією Times.Zt, до мітингувальників вийшов Василь Грибук і пояснив, що ФК «Полісся» перебував на тренувальній базі взагалі незаконно. За його словами, він підписував договір про оренду під тиском керівництва в Житомирській ОДА.

Після словесної перепалки директор ФК «Полісся» Володимир Загурський та директор КП «Житомирська обласна школа вищої майстерності» Василь Грибук пішли в юридичний відділ облради, щоб вирішити як «Полісся» буде продовжувати договір оренди спортивної бази.





Про конфлікт між футбольним клубом і комунальним підприємством розповів перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко.
 

«Ця ситуація не нова, вона виникла ще раніше. Сьогодні для мене особисто було дивно, що ситуація зайшла в глухий кут, тому що чотири дні тому в моєму кабінеті з керівництвом клубу та бази ми погодили всі спірні питання, потиснули один одному руки й пішли оформлювати відповідні документи. Дивує мене й не конструктивна позиція керівника школи спортивної майстерності, тому під тиском фанатів ми пояснили йому ситуацію, й зараз вони упорядковують спірні пункти договору. Сьогодні договор вже буде підписано. Запевняю мешканців області, що наша команда тренувалась, тренується і буде там тренуватись», – заявив Крамаренко.


Він також пояснив, що зважати на позицію керівника комунального закладу не збирається, адже Василь Грибук пояснює свій супротив тим, що на базі незавершене будівництво і він не має права там когось поселити. Проте футбольна команда користується цим об’єктом вже кілька років у такому ж статусі.



«Я не хочу коментувати внутрішні переконання Грибука, але я хочу йому нагадати, що функціонування й підготовка нашої команди на гідному рівні, а її виступи в чемпіонаті Першої ліги для області є пріоритетом. У них було 2 дні, щоб підписати документи. Сьогодні я їм дав додатково ще півгодини», – сказав Крамаренко.

Невдовзі до кабінету зайшли сторони конфлікту й повідомили, що договір на оренду спортивної бази в селі Березина нарешті підписано.

Поділитись

Новини по темі: