29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» зіграє в столиці з донецьким «Шахтарем»

Житомирське «Полісся» зіграє в столиці з донецьким «Шахтарем»

  • 23 липня, 2020 12:27
Житомирське «Полісся» зіграє матчі-спаринги з основними командами Прем'єр-Ліги: донецьким «Шахтарем» та луганською «Зорею». 

Про це в коментарі сайту «Спортивний Житомир» розповів головний тренер «жовто-зелених» Сергій Шищенко

За словами коуча, він хотів би провести матчі в Житомирі, що житомирські вболівальники могли підтримати улюблену команду, втім, наразі центральний стадіон не зможе прийняти ці ігри.
 

«Нам дзвонять команди з Прем'єр-Ліги і ми хотіли б зіграти на нашому стадіоні, як варіант, тому що це було б престижно для клубу. Не часто команди Прем'єр-Ліги можуть приїхати до нас в місто і коли вони приїдуть ми ще не знаємо, можливо, в кубкових матчах. Але все одно, для людей для престижу клубу це було б круто. Але поки, через певні нюанси, тимчасові труднощі, які хочеться, щоб вже вони вирішувалися якомога швидше, ми не можемо. Але, думаю, для клубу це було б здорово», - каже головний тренер «поліських вовків».


Найближчий товариський поєдинок ФК «Полісся» може зіграти вже в неділю на стадіоні «Олімпійський» у Києві.
 

«У нас вже є домовленість з луганською «Зорею». І зараз ми почали вести переговори - вже підтверджено матч з донецьким «Шахтарем» на «Олімпійському» о 19 годині 26 числа. Зараз ми вирішуємо питання в плані тестування, тому що це все-таки «Шахтар», нам потрібно всім бути здоровими. Зараз потрібно вирішити проблему з тестами, як ми протестуємо футболістів в черговий раз і вже офіційно, якщо все буде нормально, то в неділю о 19 годині будемо грати на «Олімпійському» з донецьким «Шахтарем», - сказав Сергій Шищенко.


Наступні товариські матчі «Полісся»


31 липня – «Чайка»
1 серпня – «Олімпік»
7 серпня – «Зоря»
8 серпня – «Верес»
Поділитись

Новини по темі: