26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Мешканці житомирського провулку, де у ДТП загинув хлопчик, влаштували акцію протесту. ФОТО

Мешканці житомирського провулку, де у ДТП загинув хлопчик, влаштували акцію протесту. ФОТО

  • 20 липня, 2020 12:48
У Житомирі 20 липня біля провулку Комунального місцеві жителі вийшли на акцію протесту. Люди вимагають заборонити проїзд вантажного транспорту провулком. 16 липня тут під колесами вантажівки загинув 5-річний хлопчик.

Як повідомляє Житомир інфо, до мітингувальників приїхали заступники міського голови Олександр Шевчук та Сергій Кондратюк та депутати міської ради Іван Мартинчук та Олександр Рибак.

За словами місцевих жителів, вантажний транспорт постійно їздить провулком, щоб скоротити дорогу до підприємств. Після трагедії з дитиною жителі провулку неодноразово самостійно зупиняли вантажівки і блокували проїзд. 

Зараз вони вимагають встановити знак заборони руху вантажного транспорту по вулиці. На акції є і батьки загиблого хлопчика.

Нагадаємо, батьки дитини ледь не вчинили самосуд над водієм вантажівки і впевнені, що в смерті їхнього сина винен саме він. Пізніше в мережі з'явилися записи з камери відеоспостереження, на яких видно, як хлопчик сам кинувся під задні колеса машини, водій намагався уникнути зіткнення.





ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: