28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • «Впав під колеса молоковоза». Стало відомо як загинув 5-річний хлопчик в Житомирі. ВІДЕО

«Впав під колеса молоковоза». Стало відомо як загинув 5-річний хлопчик в Житомирі. ВІДЕО

  • 18 липня, 2020 16:15
Вчора у Житомирі двоє хлопчиків грались біля дороги, заглядаючи у сусідський двір через паркан, але один із них не втримався і впав. У цей момент проїздив молоковоз, водій якого скоїв наїзд на 5-річного хлопчика. Малюк отримав несумісні з життям травми.

Як виявилося, двох хлопчиків привабив звук двигуна легкомоторного літака, який ремонтували в сусідському дворі, і вони хотіли перелізти паркан, щоб зазирнути туди. Один із них намагався допомогти видертися на огорожу меншому. Але через те, що йому не вистачило сили підтягнутися, зістрибнув просто під задні колеса молоковоза. 

"Коли він (вантажний автомобіль - ред.) наближався до них, загиблий хлопчик був взагалі до нього спиною. Коли порівнявся з ним, дитина розвернулася і граючись, просто впала під заднє колесо",  - прокоментувала речниця поліції Житомирській області Алла Ващенко.

Батьки дитини ледь не вчинили самосуд над водієм вантажівки, бо певні, що у смерті їхнього сина винен саме він. Виявилося, що за кермом був 23-річний водій місцевого підприємства, який саме їхав з роботи додому.

За словами батьків, провулок, де стався інцидент, призначений лише для легкового транспорту. Але водії вантажівок часто завертають сюди, щоб скоротити шлях до промислової зони.

Стало відомо як загинув 5-річний хлопчик в Житомирі

А от колега водія молоковоза у загибелі хлопчика винуватить його батьків. Мовляв, дитина була без догляду дорослих на дорозі, про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Не збив же передом, а він під заднє колесо потрапив. І чому він поліз на той паркан, теж не зрозуміло", - стверджує Володимир, товариш водія.

Родичка загиблого хлопчика запевняє, що він був спокійним і зазвичай бавився у своєму дворі. 

У поліції кажуть, що алкогольних ознак у водія не виявлено, він був тверезим. Ступінь провини встановлюватиме слідство. Наразі триває встановлення обставин ДТП.

Після трагічної загибелі 5-річного Дані, вантажівки припинили їздити провулком. Але місцеві певні, що це лише на певний час, тож вимагатимуть у чиновників, щоб тут встановили пристрої примусового гасіння швидкості. 
 
Поділитись

Новини по темі: