19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі біля будинку Розенблата вибухнула граната. ФОТО

У Житомирі біля будинку Розенблата вибухнула граната. ФОТО

  • 17 липня, 2020 12:42
Під будинком колишнього народного депутата України VIII скликання Борислава Розенблата у Житомирі вибухнула граната.

Подія трапилася близько третьої години ночі 17 липня на вулиці Коростишівській.
 

"У результаті першочергових дій встановлено, що близько 3 ночі через паркан домоволодіння невідома особа закинула гранату, яка вибухнула у дворі. Ніхто з людей не постраждав", – повідомляє поліція.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили уламки гранати.

Також поліцейські вилучили записи камер відеоспостереження та проводять інші заходи для встановлення усіх обставин. Попередня кваліфікація події - ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України.

Інцидент на своїй сторінці в соцмережі прокоментував Борислав Розенблат.
 

"Друзі, дякую усім вам за підтримку, за ваші телефонні дзвінки! На жаль, це правда, вночі , у двір мого будинку ,  кинули гранату, був вибух. На щастя ніхто не постраждав. У цьому я бачу чергову спробу залякати мою  родину через нашу політичну діяльність. Проте використовувати такі методи боротьби з політичними опонентами у 21 столітті неприпустимо!!!  Можливо комусь не подобаються мої політичні погляди та переконання, які я відверто висловлюю в ефірах центральних телеканалів?.. Заява в поліцію написана, чекаємо встановлення осіб злочинців та притягнення їх до відповідальності. Прорвемося", – написав колишній нардеп.





 

Маєток Розенблата на вулиці Коростишівській



Поділитись

Новини по темі: