20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У справі Кропачова вже завершили всі експертизи – прокурор Житомирщини

У справі Кропачова вже завершили всі експертизи – прокурор Житомирщини

  • 14 липня, 2020 14:49
Правоохоронці завершили всі експертизи у справі щодо аварії за участю депутата Житомирської обласної ради Дмитра Кропачова, який в листопаді 2018 року на смерть збив жінку.

Про це в інтерв’ю сайту Житомир інфо сказав прокурор Житомирської області Олег Василів.

"Там були експертизи, але вони вже завершилися. Коли буде підозра – ми це висвітлимо в засобах масової інформації", – сказав Олег Василів.

Він також зазначив, що особисто вивчав матеріали кримінального провадження.
 

"З колегами з поліції проводили спільні наради – там є дуже багато питань, які його (Кропачова) не "відбілюють". В мене є своє бачення, я тут нікого не оберігаю, все роблю по закону, депутат це чи ні, якщо скоїв злочин – підозра", – наголосив прокурор.


Як повідомляв "Журнал Житомира", вранці 26 листопада 2018 року прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події.

Невдовзі вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов. У грудні 2018-го депутату не пред’явили звинувачення у справі про смертельне ДТП і він проходить по ній як свідок. В лютому 2019 року "братчики" Корчинського зіпсували Дмитру Кропачову випуск з академії, обливши його зеленкою та вигукуючи "Вбивцю на нари!". В кінці травня 2020 року розслідування продовжили ще на пів року - до 25 листопада.
Поділитись

Новини по темі: