29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Протиепідемічна комісія нагрянула з перевіркою у житомирський ТРЦ «Глобал UA». ФОТО

Протиепідемічна комісія нагрянула з перевіркою у житомирський ТРЦ «Глобал UA». ФОТО

  • 9 липня, 2020 16:51
У Житомирі тривають перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання різних форм власності. 9 липня перевірка проходила у найбільшому торговельно-розважальному центрі міста.

Про результати перевірки повідомили на сайті Житомирської міської ради.
 

"Перевіркою встановлено, що до ТРЦ "Глобал UA" допускаються відвідувачі лише у захисних масках та респіраторах. На кожному вході до торгівельно-розважального центру здійснюється температурний скринінг, розміщені інформаційні матеріали щодо недопущення поширення COVID-19, для відвідувачів та працівників організовані місця для обробки рук з використанням антисептичних засобів", – повідомляє міська рада.






Також наголошується, що охоронці на входах до ТРЦ здійснюють термометрію відвідувачам з використанням безконтактних термометрів та контролюють використання відвідувачами при вході в заклад захисних масок. 



"В санвузлах для працівників та відвідувачів ТРЦ "Глобал UA" наявне рідке мило та електричні пристрої для висушування шкіри рук. Заклади торгівлі також забезпечені антисептиками, працівники одягнені у захисну маску", – додають у мерії.

Як повідомляв "Журнал Житомира", раніше перевірки проходили у найбільших гіпермаркетах міста: "Метро" і "Ашан".



Поділитись

Новини по темі: