27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Поліклініка Житомирської обллікарні вийшла з карантину: з 14 липня відновлять роботу стаціонару

Поліклініка Житомирської обллікарні вийшла з карантину: з 14 липня відновлять роботу стаціонару

  • 8 липня, 2020 16:14
У Житомирській обласній клінічній лікарні імені Гербачевського після карантину поновила роботу консультативно-діагностична поліклініка. У перший день роботи поліклініку відвідали 100 пацієнтів, до карантину заклад відвідувало в 10 разів більше людей.

З 14 липня планують відновити роботу стаціонару, інформує "Суспільне Житомир".
 

"У нас приймають відвідувачів 43 спеціалісти з різних напрямків. З 14 липня у нас розпочинає працювати стаціонар, тобто ми зможемо госпіталізувати планових пацієнтів, але лише за умови того, що в них буде негативний ІФА-тест на коронавірус. Ці тести ми робитимемо безкоштовно", – зазначив генеральний директор Обласної клінічної лікарні Богдан Леськів.


Медична директорка лікарні Наталія Сич каже, що на вході у поліклініку усі відвідувачі лікарні проходять через бактерицидну рамку, далі їм міряють температуру і лише після цього видають амбулаторну картку й допускають до лікаря.
 

"Усі пацієнти, які приходять в поліклініку, повинні мати направлення від сімейного лікаря до фахівця. Ми наразі не можемо обмежити кількість пацієнтів, бо є такі, які не можуть записатися або потрібна після обстеження нагальна консультація спеціаліста. Тому ми будемо вирішувати ці питання в плановому порядку", – розповіла Сич.


Для знезараження повітря у приміщеннях поліклініки встановили 18 бактерицидних рециркуляторів.

Як повідомляв "Журнал Житомира", міська дитяча лікарня імені Башека почала робити ІФА-тести на коронавірус. Для пацієнтів, які потрапляють на стаціонарне лікування до закладу, дослідження проводиться безкоштовно. Всі інші охочі можуть пройти ІФА-тестування на платній основі.
Поділитись

Новини по темі: