26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Можна одного разу прокинутися в місті, де все залило нечистотами»: Сухомлин напередодні відключення води звернувся до житомирян

«Можна одного разу прокинутися в місті, де все залило нечистотами»: Сухомлин напередодні відключення води звернувся до житомирян

  • 1 липня, 2020 17:55
У найближчі вихідні, 4-5 липня, у Житомирі знову призупинять водопостачання. Напередодні відключення води міський голова Житомира розповів, чому не буде води і закликав житомирян набратися терпіння.
 

"Коли ми вирішили взятися за масштабну модернізацію Комунального підприємства "Житомирводоканал", я розумів – це робота на перспективу.  На ремонти доріг чи оновлення скверів люди реагують набагато краще. А цей процес, його не видно. Результат житомиряни помітять лише тоді, коли з кранів потече питна вода.

Можна обурюватися, що періодично в Житомирі призупиняється водопостачання, бо без цього не виконати деякі види робіт. А можна одного ранку прокинутися в місті, де зношені комунікації не витримали і все навколо залило нечистотами… Сьогодні я щиро радію, що нам вдалося ввійти в проєкт Світового банку і зараз ми фактично заново будуємо очисні споруди каналізації, станцію очистки води, замінюємо магістральні мережі по місту", – заявив Сергій Сухомлин.


За його словами – це перша така масштабна реконструкція водоканалу в Україні. На виході Житомир матиме інфраструктуру європейського рівня.
 

"4-5 липня у Житомирі знову призупинять водопостачання, щоб замінити 20 засувок: 6 на водопровідній станції та ще 14 на мережах по місту. Запасіться водою і терпінням. А ще – подумайте про людей, які працюватимуть 36 годин поспіль, аби зробити наше місто кращим!" – резюмував мер Житомира.


Як повідомляв "Журнал Житомира", водопостачання відключать з 00:01 4 липня. Відновити подачу води повинні до 12:00 5 липня.



















Поділитись

Новини по темі: