29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Прем'єра при порожньому залі: Житомирський драмтеатр завершив 76-й театральний сезон. ФОТО

Прем'єра при порожньому залі: Житомирський драмтеатр завершив 76-й театральний сезон. ФОТО

  • 1 липня, 2020 10:40
Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Кочерги завершив театральний сезон показом прем’єрної вистави «Дарагой тавариш Б-г». Про це повідомляється на сторінці театру у соцмережі Facebook.

Через карантинні обмеження прем’єра проходила у закритому режимі виключно для художньої ради театру, колективу та представників обласної влади.

Вистава поставлена за оповіданням Анатолія Крима «Лист Богу».
 

«Всім героям п’єси наче призначено долею страждати від самотності, як символа вродженого «пороку» людства. Любов, ненависть, зрада, свобода, страждання, ці почуття, на протязі вистави змінюють наші погляди на буття і дають зрозуміти, що в цьому світі ми живемо щоб робити добро», - розповіла Наталія Тімошкіна, режисер-поставновник вистави, головний режисер театру.


Прем’єра «Дарагой тавариш Б-г» була запланована на 27 березня до Міжнародного дня театру, але через карантин не відбулася. Показати виставу широкому загалу обіцяють, як тільки театр відновить свою роботу.

Раніше режисер Петро Авраменко в інтерв'ю розповів, як житомирський театр освоює онлайн і звикає жити без живих очей у глядацькій залі.







Поділитись

Новини по темі: