26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • «Пробув під водою 5 хвилин». У Житомирі з кар'єру врятували хлопчика, він у важкому стані

«Пробув під водою 5 хвилин». У Житомирі з кар'єру врятували хлопчика, він у важкому стані

  • 30 червня, 2020 11:22
У Житомирі випадкові відпочивальники врятували хлопчика, який ледь не потонув. Інцидент стався вчора ввечері, 29 червня, на Силікатному кар'єрі. Про подію в в соцмережі Facebook повідомив користувач Андрій Домс

Зазначається, що хлопчик пробув під водою понад 5 хвилин.
 

"Сьогодні о 18:30 на другому пляжі силікатного кар'єра відпочивала компанія дітей 8-13 років в кількості приблизно 15 чоловік. Хлопчик на ім'я Ростик, пропав з поля зору і потонув. Пробув під водою більше 5 хвилин. Діти спочатку шукали а потім тихо сиділи. Випадковий відпочиваючий заходячи в воду зачепився ногою за тіло Ростика. Діставши його на берег він зі мною почав його відкачувати. Люди викликали швидку, яка їхала 15 хвилин. Лікарі навіть не спустилися, і я заніс його їм в машину. Дитину врятували. На даний момент він на Шевченка. По приїзду швидкої прибіг батько, якого лікарі не пустили в машину через стан алкогольного сп'яніння. Слава богу хлопчик живий. Але прохання до батьків. Зараз літо, дивіться за своїми дітьми, щоб потім не плакати на могилі своїх дітей. І величезне спасибі чоловікові в синіх шортах, що виловив дитину і відразу почав надавати першу медичну допомогу", - розповів чоловік.


Як стало відомо "Журналу Житомира", наразі хлопчик у важкому стані перебуває у Житомирській міській дитячій лікарні. Лікарі борються за його життя.

"Зараз лежу з сином в реанімації, вчора привезли цього хлопчика, йому 10 років. Чула що у нього була епілепсія, він до цих пір без свідомості. Лікарі говорили між собою, і сказали що невідомо скільки він пробув під водою, стан важкий", - розповіла "ЖЖ" житомирянка Наталія Руденко.
Поділитись

Новини по темі: