28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі жінку з коронавірусом виписали з лікарні: через 2 дні вона померла

У Житомирі жінку з коронавірусом виписали з лікарні: через 2 дні вона померла

  • 10 червня, 2020 18:06
У Житомирі від коронавірусу померла ще одна людина. Сьогодні стало відомо про смерть 51-річної жінки. Прокуратура розпочала кримінальне провадження щодо неналежного виконання медичними працівниками службових обов’язків.
 

"За попередньою інформацією, у пацієнтки, яка лікувалася у медичному закладі, проведеними лабораторними дослідженнями отримано позитивний результат на захворювання COVID-19. Незважаючи на це, пацієнтку було виписано із лікарні. Однак стан хворої погіршився та жінка померла", – повідомляє прокуратура Житомирської області.


"Журналу Житомира" стало відомо, що жінка лікувалася у Житомирській обласній лікарні. Її виписали з медзакладу 5 червня. Того ж дня її стан погіршився, а 7 червня вона померла.

10 червня прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про неналежне виконання медичними працівниками своїх професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки для хворого (ч.1 ст. 140 КК України).

"У ході досудового розслідування кримінального провадження будуть встановлені обставини та причини, що призвели до таких наслідків", – наголошують у прокуратурі.

Нагадаємо, першу смерть від коронавірусу в Житомирі зафіксували 5 червня.
Поділитись

Новини по темі: