25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • «Застав зненацька»: нардеп Заславський прокоментував своє побиття в передмісті Житомира

«Застав зненацька»: нардеп Заславський прокоментував своє побиття в передмісті Житомира

  • 9 червня, 2020 8:52
На заправці під Житомиром побили народного депутата України від фракції "Слуга народу" Юрія Заславського. Він сам запевняє, що конфлікт був винятково побутовим і спровокований передовсім нервовістю іншого його учасника.

Деталі про бійку за своєї участі Юрій Заславський опублікував у соцмережі.

Нардеп переконує, що конфлікт був спровокований тим, що він сам, розмовляючи з дружиною, випадково зачепив пляшкою з водою якогось чоловіка. Парламентар перепросив, але тому буцімто цього було недостатньо.
 

"Розпочалась словесна суперечка і він покликав мене на вулицю поговорити. Я цьому не надав значення і пішов з дружиною до свого авто. Чоловік мене наздогнав і почав завдавати ударів, заставши зненацька", – заявив Заславський.


За його словами, ударів було декілька, аж поки він не втратив свідомість. Поліцію народний обранець викликав одразу ж після інциденту. На виклик на місце події виїздила слідчо-оперативна група поліції, розпочато кримінальне провадження.

"Робити з даної ситуації піар, шукати політичний підтекст, бо вже ЗМІ гудуть, що моїм опонентом виявився місцевий депутат, – не буду! Але вважаю, що в цивілізованій країні ніхто не має права вирішувати конфлікти за допомогою рукоприкладства", – резюмував депутат.

Як повідомляв "Журнал Житомира", інцидент на заправці стався пізно ввечері 5 червня.
Поділитись

Новини по темі: