29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Біля Житомира хтось побив депутата від "Слуги народу" Юрія Заславського

Біля Житомира хтось побив депутата від "Слуги народу" Юрія Заславського

  • 7 червня, 2020 13:27

Бійка між двома чоловіками на автозаправці біля села Зарічани сталася пізно ввечері 5 червня. Внаслідок бійки один чоловік втратив свідомість та впав на землю. Постраждалим виявився народний депутат від політичної партії "Слуга Народу" Юрій Заславський. Про це повідомляє поліція області.

За даним ЗМІ, Юрій Заславський отримав травми – садна та подряпини обличчя. Від госпіталізації він відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання. Наразі відкрито кримінальне провадження, встановлюються усі обставини події.

«Так, дійсно відбувся такий інцидент. Відбулась словесна перепалка в черзі на заправці. І на вулиці до Юрія підійшов чоловік і наніс кілька ударів», — зазначила заступниця глави фракції «Слуга Народу» Євгенія Кравчук, додавши, що Заславський написав заяву в поліцію.

За словами народної депутатки, Заславський не знає чоловіка, який його вдарив.

«Схоже на побутовий конфлікт», — додала Кравчук.
 

Що відомо про Юрія Заславського

38-річний Юрій Заславський був обраний народним депутатом IX скликання від партії "Слуга народу" у 2019. Він був 118-им у списку партії.

Є членом Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

До обрання депутатом був директором ТОВ "Макрус ЛТД" у Хмельницьку.

Закінчив економічний факультет Хмельницького економічного університету та юридичний факультет Львівського Національного університету ім. Івана Франка. Випускник Національної академії державного Управління при Президентові України за спеціальністю "державне управління".
 
Поділитись

Новини по темі: