Крім того, продавців забезпечили засобами індивідуального захисту та організували температурний скринінг на входах і виходах, інформує "Суспільне Житомир".
За словами заступника директора ринку Юрія Пруднікова, для контролю за дотриманням карантинних заходів стежать представники адміністрації ринку і працівники Держпродспоживслужби. 2 працівники протягом дня моніторять ситуацію у павільйоні.
Житомирянка Юлія розповіла, що під час карантину м’ясо купувала у великих супермаркетах, але сьогодні, коли дізналася про відкриття м’ясного павільйону на Житньому ринку, пішла за покупками сюди. Жінка сказала, що обрала ринок, бо продукти тут більш свіжі, а ціни нижчі. Розповіла також, що при вході на ринок їй зміряли температуру.
ФОТО: "Суспільне"
Продавчиня ринку Аліна розказала, що починає звикати до нових умов праці із масками, дистанцією та захисними вітринами.
"Нічого, вся Україна так має працювати, весь світ, і ми, звичайно, звикнемо. З одного боку, це навіть непогано. Потихеньку будемо звикати, і буде все добре. Звичайно, ми задоволені, що відкрився ринок. Без роботи важко. Ми народ такий, що звикли працювати кожен день. Все зроблено, всі норми зроблені – будемо потихеньку звикати", - сказала Аліна.
За її словами, на роботу, 5-го травня вийшли близько чверті продавців від тих, які працюють зазвичай.