8 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі відкрили м'ясний павільйон: як в умовах карантину працює ринок. ВІДЕО

У Житомирі відкрили м'ясний павільйон: як в умовах карантину працює ринок. ВІДЕО

  • 6 травня, 2020 11:55
5 травня на центральному продуктовому ринку "Житній" відкрили м’ясний павільйон. Задля безпеки, прилавки зі свіжим м'ясом облаштували скляними перегородками.

Крім того, продавців забезпечили засобами індивідуального захисту та організували температурний скринінг на входах і виходах, інформує "Суспільне Житомир".

За словами заступника директора ринку Юрія Пруднікова, для контролю за дотриманням карантинних заходів стежать представники адміністрації ринку і працівники Держпродспоживслужби. 2 працівники протягом дня моніторять ситуацію у павільйоні.

Житомирянка Юлія розповіла, що під час карантину м’ясо купувала у великих супермаркетах, але сьогодні, коли дізналася про відкриття м’ясного павільйону на Житньому ринку, пішла за покупками сюди. Жінка сказала, що обрала ринок, бо продукти тут більш свіжі, а ціни нижчі. Розповіла також, що при вході на ринок їй зміряли температуру.

ФОТО: "Суспільне"

Продавчиня ринку Аліна розказала, що починає звикати до нових умов праці із масками, дистанцією та захисними вітринами.
 

"Нічого, вся Україна так має працювати, весь світ, і ми, звичайно, звикнемо. З одного боку, це навіть непогано. Потихеньку будемо звикати, і буде все добре. Звичайно, ми задоволені, що відкрився ринок. Без роботи важко. Ми народ такий, що звикли працювати кожен день. Все зроблено, всі норми зроблені – будемо потихеньку звикати", - сказала Аліна.


За її словами, на роботу, 5-го травня вийшли близько чверті продавців від тих, які працюють зазвичай.
 
Поділитись

Новини по темі: