29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Закриття житомирського гуртожитку на карантин: з'явилися нові подробиці. ВІДЕО

Закриття житомирського гуртожитку на карантин: з'явилися нові подробиці. ВІДЕО

  • 6 травня, 2020 9:48
У Житомирі в гуртожитку на проспекті Миру, 12 виявили три лабораторно підтверджені випадки коронавірусу. 5 травня заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко повідомила, що у зв'язку з цим гуртожиток закривають на карантин.

Міський голова Житомира підтвердив цю інформацію і додав, що комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішить, в якому режимі проходитиме карантин.
 

"Є кілька захворювань у гуртожитку. Зараз буде тестування всіх контактних осіб. Захворіло 3 людини, але ми розуміємо, що це гуртожиток, і кількість контактів може бути в рази більшою. Сьогодні (5 травня, - ред.) гуртожиток закривається на карантин, і після сьогоднішнього рішення комісії ми зможемо сказати, в якому режимі цей карантин буде проходити", – повідомив Сергій Сухомлин у коментарі "Суспільне Житомир".


Голова правління ОСББ гуртожитку Анжеліка Петьовка розповіла, що в будинку виявили коронавірус в легкій формі у трьох мешканців. Сталося це три тижні тому. Тоді ж, за її словами, гуртожиток продезінфікували, а всі контактні особи зробили тести.

"Одна з трьох мешканців, які захворіли – на карантині, ще одна поїхала в село і одна дитинка в лікарні. Ця дитинка сама по собі хвороблива, не факт, що в неї коронавірус. Три тижні тому ми викликали дезінфекцію, по будинку робили дезінфекцію і самі робимо дезінфекцію. І от – сьогодні зранку я дізналася цю інформацію не з перших вус, а від мешканців нашого будинку. Зараз в гуртожитку дуже велика паніка. В нас немає ні підтверджених, ні нових випадків захворювання на COVID-19. І дай боже, щоб їх і не було", – каже Анжела Петьовка.
 
Поділитись

Новини по темі: