29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У 78-річної жінки з Житомира підтвердили коронавірус

  • 3 квітня, 2020 16:33
У Житомирській області лабораторно підтвердили 3 нових випадки захворювання на коронавірус. Про це повідомив Житомирський обласний лабораторний центр.

Зазначається, що коронавірус виявили у двох жителів Коростеня та в однієї хворої з Житомира.
 

"Головний державний санітарний лікар Житомирської області Парамонов З.М. повідомляє, що станом на 03.04.2020 р. за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру, методом ПЛР, було досліджено матеріал від 15 хворих з області. З них - 3 випадки ПІДТВЕРДЖЕННЯ захворювання на СОVID-19 у м. Житомир -1,  м. Коростень - 2", – йдеться у повідомленні.


Мер Житомира підтвердив інформацію про  ще один випадок захворювання. Мова йже про 78-річну житомирянку, що днями повернулася з Іспанії.

"Отримали результати з лабораторії. Маємо 4 непідтверджених випадки #Covid_19 і один підтверджений. Йдеться про 78-річну житомирянку, яка повернулася з Іспанії", – написав в соцмережі Сергій Сухомлин.

Як повідомляв "Журнал Житомира", в Житомирі 1 квітня госпіталізували в інфекційне відділення 78-річну жінку, у якої експрес-тест показав позитивний результат на коронавірус.
Поділитись

Новини по темі: