19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі вирішили не відкривати продуктові ринки: мер назвав причину

У Житомирі вирішили не відкривати продуктові ринки: мер назвав причину

  • 1 квітня, 2020 14:09
  • 1
Міністерство охорони здоров'я дозволило владі на місцях відкрити продуктові ринки під час карантину, але за умови дотримування певних обмежень.

У Житомирі продуктові ринки вирішили поки не відкривати, так як це призведе до великого скупчення людей в одному місці. Про це заявив міський голова Сергій Сухомлин у своєму відео-зверненні.
 

"Ми не зможемо забезпечити на цих ринках повний контроль над безпекою і для продавців, і для покупців", – сказав Сергій Сухомлин.


Також він зауважив, що зараз ринки закриті по всій області. Якщо Житомир відкриє свої ринки, то люди з районів і сіл поїдуть у наше місто, щоб продати продукцію. Це може негативно вплинути на епідеміологічну ситуацію і збільшити кількість інфікованих.

За словами Сухомлина, у Житомирі наразі краща ситуація, ніж в інших регіонах, і вона має такою й залишитися.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Владимир Туленко
1 квітня, 2020 15:54:51

а по периметру Сенного как-бы можно было пару дней назад , или уже нельзя? <img src="/.s/sm/23/biggrin.gif" border="0" align="absmiddle" alt="biggrin" /> <img src="/.s/sm/23/cool.gif" border="0" align="absmiddle" alt="cool" /> <img src="/.s/sm/23/wink.gif" border="0" align="absmiddle" alt="wink" />