29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області п'ятьох людей перевіряли на коронавірус

  • 16 березня, 2020 8:56
У п'ятьох жителів Житомирської області за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру підозра на Covid-19 не підтвердилася. Про це повідомив Житомирський обласний лабораторний центр у Facebook.

«Повідомляємо, що за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру підозра на Covid-19 у 2-х хворих з Ємільчинського та 1 хворого з Хорошівського районів не підтвердилася», - йдеться у повідомленні.

Ввечері 14 березня підозра на коронавірус також не підтвердилася і в 2 чоловіків із Бердичівського і Андрушівського районів.

13 березня в інфекційному відділенні Радомишльської райлікарні померла 71-річна, в якої діагностували коронавірус після повернення з Польщі. Наразі в Україні є три офіційно підтверджені випадки коронавірусу, крім Житомирщини, хворобу діагностували у двох 2 чоловіків у Чернівцях.

За даними Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джонса Гопкінса, станом на ранок 16 березня у світі зафіксовано 169 387 випадків зараження новим коронавірусом, померли 6 513 людини, одужали 77 257 осіб.
Поділитись

Новини по темі: