23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомир йде на карантин: з завтрашнього дня зачиняють школи, дитсадки та ПТУ

Житомир йде на карантин: з завтрашнього дня зачиняють школи, дитсадки та ПТУ

  • 11 березня, 2020 17:45
Для запобігання занесення та поширення коронавірусу школи міста Житомира, дитячі садочки, заклади позашкільної освіти та професійно-технічної освіти з 12 березня по 3 квітня закривають на карантин. Відповідне рішення було прийнято під час позачергового засідання виконкому. 

Як стало відомо «Журналу Житомира», вищі навчальні заклади поки закривати не будуть, влада міста чекає на відповідну постанову Кабінету Міністрів.

Призупинена робота театрів, кінотеатрів, культурно-розважальних центрів, спортивних залів, культурних та соціальних центрів. Встановлено обмеження щодо проведення масових заходів, кількість учасників не має перевищувати 60 осіб.

Крім того, проведення спортивних заходів на території Житомира буде відбуватись без глядачів. Роботу розважальних центрів, які працюють цілодобово, обмежено до 22:00. Дотримання вимог виконкому контролюватимуть правоохоронці.

У громадському транспорті буде проводитись щоденна дезінфекція згідно графіку.



Нагадаємо, Кабінет Міністрів через загрозу коронавіруса ввів в Україні 3-х тижневий карантин.

Через карантин водоканал скасував проведення ремонтних робіт і не припинятиме водопостачання в Житомирі, яке було заплановано на 12 березня.

В Житомирі, не чекаючи поставок МОЗ, в медичні установи закупили тести для виявлення коронавіруса.



Поділитись

Новини по темі: