29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Координатор «Великого будівництва» показав об'єкти, що будуються в Житомирі та області. ФОТО

Координатор «Великого будівництва» показав об'єкти, що будуються в Житомирі та області. ФОТО

  • 2 березня, 2020 11:55
Координатор Національної програми "Велике будівництво" Юрій Голик опублікував на своїй сторінці в Facebook фото того, як будуються і реконструюються інфраструктурні об'єкти в Житомирі та області.

"Тепла погода дозволила почати будівельні роботи на дорогах вже формально в лютому. Житомирська область. Трас М-06 і М-21. Ділянка Житомир - Черняхів. Далі по всій країні", - написав він.

























В місті Житомир реконструюється дитячий садок №32, який був побудований більше 40 років тому. Закінчення робіт відбудеться в 2020 році.





















Також Голик розповів про те, як реконструюється дитячий садок і школа в Червоному на Житомирщині.
 

"Це одна з найперших ОТГ в країні, утворена ще в 2015-му році. Населення громади майже 6000 жителів. Цей дитячий садок - найбільший в громаді. Побудований напочатку 80-х років минулого століття. З тих пір капітальних ремонтів в садку не було. Децентралізація це поміняла", - заявив він.
















Говорячи про реконструкцію школи в Червоному, в якій навчається 378 дітей, Голик зазначив, що проект почався ще в 2017-му році і цього року довгобуд буде закінчений. Фінансування закінчення робіт по цій школі відбуватиметься з Державного фонду регіонального розвитку.













Нагадаємо, з 1 березня в Україні стартувала національна програма "Велике будівництво". В рамках програми на Житомирщині мають провести капремонт і побудувати 11 шкіл, 7 дитсадків, 7 приймальних відділень, 24 амбулаторії та 9 стадіонів. Загалом з 58 об'єктів лише 13 – це нове будівництво. Решта об'єктів підпадають під реконструкцію.
Поділитись

Новини по темі: