26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

11-річна дівчинка після сварки з мамою намагалася поїхати до Києва

  • 27 лютого, 2020 15:08
У місті Коростишів Житомирської області 11-річна дівчинка після сварки з мамою втекла з дому і намагалася поїхати до столиці. Школярку вчасно знайшли правоохоронці і повернули додому.

"За словами батьків, дівчинка після ситуативної сварки з мамою втекла з дому. Вони кілька годин намагалися самостійно знайти дочку на вулицях райцентру. Після безрезультатних пошуків звернулися до поліції. Інспектор ювенальної превенції разом з екіпажем сектору реагування патрульної поліції під час огляду вулиць міста помітили схожу за описом дівчинку на одній із зупинок громадського транспорту", - інформує поліція області.

Як з’ясувалось, вона придбала квиток на автобус до столиці та вже чекала на транспортний засіб.

Дитину передали батькам, з родиною провели профілактичну бесіду. Дівчинці поліцейські роз’яснили наслідки такої поведінки.

Правоохоронці вкотре закликають батьків приділяти максимум уваги дітям. Пам’ятайте, що вони у першу чергу потребують вашого піклування та захисту. Подбайте, щоб діти знали, що вдома їх завжди чекають та люблять. Навчайте алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій: конфлікту з однолітками чи дорослими, втраті телефону чи грошей на проїзд, раптового погіршення самопочуття, якщо заблукав чи загубився.

Тим часом у Хорошівському районі все ще тривають пошуки 16-річного Дмитра Степарука.
Поділитись

Новини по темі: