16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Облрада хоче знайти винних у доведенні до банкрутства Житомирського ЛГЗ

Облрада хоче знайти винних у доведенні до банкрутства Житомирського ЛГЗ

  • 28 грудня, 2019 8:54
  • 1
У Житомирській обласній раді створили робочу групу, яка має вивчити питання доведення до банкрутства державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод».

Розпорядження про створення групи голова облради підписав 23 грудня.
 

«Робочій групі вивчити питання щодо доведення державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод» до банкрутства, нанесення збитків державі і кредиторам та можливості подальшого функціонування державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод». Контроль за виконанням розпорядження покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності», - йдеться у документі.


Очолив робочу групу позафракційний депутат Володимир Кропивницький. Також до складу групи увійшли ще 5 депутатів облради.



Як повідомляв «Журнал Житомира», з 1 січня зупиниться робота Житомирскього лікеро-горілчаного заводу та Чуднівського спиртового заводу. Через це понад 400 працівників підприємств стануть безробітними. Раніше на Житомирському лікеро-горілчаному заводі склалася критична ситуація: з кінця жовтня підприємство не отримує спирт для виготовлення продукції, виробництво скоротилося, а робітники вже мають борги по зарплаті. 27 листопада на позачерговій сесії депутати Житомирської міськради звернулися до президента, Кабміну та керівництва Державного управління справами і попросили стабілізувати ситуацію на підприємстві.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

28 грудня, 2019 10:57:38

Навіть знаю кого призначать винним))