26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Криза на лікеро-горілчаному: влада Житомира готова прийняти завод у комунальну власність

Криза на лікеро-горілчаному: влада Житомира готова прийняти завод у комунальну власність

  • 28 листопада, 2019 9:57
На Житомирському лікеро-горілчаному заводі склалася критична ситуація: з кінця жовтня підприємство не отримує спирт для виготовлення продукції, виробництво скоротилося, а робітники вже мають борги по зарплаті.

27 листопада на позачерговій сесії депутати Житомирської міськради звернулися до президента, Кабміну та керівництва Державного управління справами і попросили стабілізувати ситуацію на підприємстві.
 

"Вчора ми отримали звернення від колектива підприємства. Сьогодні скликав позачергову сесію, бо депутати міської ради не можуть лишатися осторонь цього питання. Місяць тому зупинився Чуднівський спиртовий завод, борги підприємства ростуть, зарплатня за жовтень не виплачена. Йдеться про більш, ніж 400 родин житомирян, які працюють на цьому підприємстві", - зазначив на сторінці у соцмережі мер Житомира.


За словами Сухомлина, важливо зберегти завод, так як це столітній бренд і візитівка Житомира.

"Ми готові прийняти його у комунальну власність або, якщо буде на то воля Кабміну, - передати в обласну. Немає значення. Головне, щоб завод працював, розвивався і люди не залишилися без роботи", - додав Сергій Сухомлин.

Поділитись

Новини по темі: