29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Аваков наказав закрити всі гральні заклади в Україні

  • 20 грудня, 2019 14:32
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що на виконання рішення уряду, всі гральні заклади припиняють функціонування від 20 грудня 2019 року.

Про це він заявив сьогодні, 20 грудня, під час селекторної наради, йдеться на сайт МВС.

«Постанова Кабінету міністрів вже опублікована і набула чинності. Вона полягає в наступному - скасувати наказ Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2012 року в частині діяльності розповсюджувачів лотерей. Національній поліції та фіскальній службі забезпечити вжиття відповідних заходів», - сказав Аваков.

Міністр наголосив, що це питання буде регулюватися спеціальним законом, який наразі розглядається та буде прийнятий Верховною радою.
 

«Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16 години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів», - додав він.  


Голова Національної поліції Ігор Клименко зазначив, що поліція готова до виконання наказу.

Начальник управління Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Олександр Околіт зазначив, що за минулу ніч поліція припинила діяльність 152 різноманітних об’єктів грального бізнесу, які вважалися незаконними. Приблизна загальна вартість вилученого грального обладнання становить 46 мільйонів гривень.
Поділитись

Новини по темі: