20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • 265 млн грн і 2 роки роботи: Житомир обрав підрядника для будівництва Палацу спорту

265 млн грн і 2 роки роботи: Житомир обрав підрядника для будівництва Палацу спорту

  • 26 листопада, 2019 15:42
Житомирська міська рада визначила переможця аукціону, який займеться будівництвом  Палацу спорту на Старому бульварі. Ним стала фірма з Київської області «Ріола Модуль ЛТД» з пропозицією у 265 млн грн. 

25 листопада Управління капітального будівництва Житомирської міської ради підписало договір з товариством, передає Житомир інфо.

За даними ресурсу Сlarity-project, ТОВ «Ріола Модуль ЛТД» зареєстроване у Вишгороді Київської області. Керує фірмою, яка займається спеціалізованими будівельними роботами, Яковенко Богдан Володимирович. Засновник та кінцевий бенефіціарний власник ТОВ «Ріола Модуль ЛТД» Духович Володимир Ростиславович. Статутний капітал компанії становить 375 грн.

ТОВ «Ріола Модуль ЛТД» є переможцем 20 закупівель на загальну суму 2 млрд 494 млн 682,9 тис. грн, серед них відбудова об’єктів соціальної сфери у Донецькій області, будівництво зернового термінала в маріупольському порту та завершення довгобуду «Охматдиту».

Термін будівництва Палацу спорту у Житомирі – до 31 грудня 2021 року.

Як повідомляв «Журнал Житомира», на будівництво Палацу спорту Житомир отримав 30 мільйонів субвенції з державного бюджету. Раніше були представлені ескізи сучасного палацу спорту на 3000 місць.
Поділитись

Новини по темі: