30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі на вулиці Корольова укладають останній шар асфальту: завершити планують до 1 грудня. ФОТО

У Житомирі на вулиці Корольова укладають останній шар асфальту: завершити планують до 1 грудня. ФОТО

  • 15 листопада, 2019 9:53
У Житомирі на вулиці Корольова завершується капремонт дорожнього полотна, наразі підрядник укладає останній шар асфальту. Залишається облаштувати тротуари на перехресті з вулицею Параджанова, нанести розмітку та встановити знаки.

Про це в коментарі сайту Житомир інфо 14 листопада розповіла директор департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інна Хоменко.
 

«Станом на сьогодні касові видатки складають 12 млн 788 тисяч. Роботи виконуються згідно з технічним завданням. Вже облаштовані вирівнюючий та нижній шари з крупнозернистого асфальтобетону, 16 тисяч квадратних метрів. Також облаштований верхній шар асфальтобетону у кількості 15,5 тисяч квадратних метрів, 1 тисячу метрів бортового каменю, 210 метрів погонних зливової каналізації, встановлено 24 водоприймальних колодязів і 8 каналізаційних люків. Залишилося облаштувати 1 тисячу квадратних метрів асфальтобетонного покриття на перехресті з вулицею Параджанова, облаштувати тротуари і з'їзди площею 1 тисяча квадратних метрів, нанести дорожню розмітку та встановити дорожні знаки», - говорить Інна Хоменко.


Завершити капітальний ремонт на ділянці планують до 1 грудня 2019 року.

Як повідомляв «Журнал Житомира», ремонтують ділянку вулиці Корольова від перехрестя з Параджанова до початку шляхопроводу. На ремонт з бюджету витратять 21,1 млн гривень.










 
Поділитись

Новини по темі: