26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі пропонують побудувати сучасний багаторівневий паркінг замість Хлібного ринку. ВІДЕО

У Житомирі пропонують побудувати сучасний багаторівневий паркінг замість Хлібного ринку. ВІДЕО

  • 21 жовтня, 2019 12:49
  • 1
У Житомирі пропонують вирішити проблему з паркуванням в районі Житнього ринку, побудувавши сучасний багаторівневий паркінг на кількасот автомобілів. Відповідна онлайн-петиція опублікована 17 жовтня на сайті міськради.
 

"На сьогодні в нашому місті гостро стоїть проблема нестачі паркувальних місць. Водії при відсутності паркувального місця залишають свій автомобіль на тротуарах, на газонах, у дворах, на проїжджій частині, нерідко створюючи перешкоди на шляху інших учасників дорожнього руху та пішоходів. Зокрема, величезна кількість автомобілів припаркована на узбіччі доріг по вулиці Хлібній, Небесної Сотні, Бориса Тена, Лятошинського, Київської та по вулиці Гоголівській в районі Житнього ринку", - йдеться в петиції.


За словами автора звернення, також в зимовий період "кинуті" на узбіччя машини ускладнюють роботу дорожнім службам по прибиранню снігу.

"Вирішити проблему можна активно розвиваючи будівництво підземних і надземних парковок - що з перемінним успіхом і робиться у всіх розвинених країнах", - підкреслює автор онлайн-петиції.

У тексті петиції опубліковано посилання на відео, на якому зображений проєкт паркінгу на місці Хлібного ринку. До паркінгу пропонують добудувати торговельний центр, розмістивши там ринок, продуктовий супермаркет, офісні приміщення. На даху будівлі, згідно з проектом, зони відпочинку.

Підтримати ініціативу можна за посиланням. Щоб петицію розглянули в мерії, вона повинна зібрати 300 підписів за 30 днів.
 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Ivan Kuzyominskij
22 жовтня, 2019 21:10:23

Ідея гарна. <br /> От тільки б грошей не крали <br /> з цієї будівлі.