2 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Volkswagen на шаленій швидкості влетів у натовп людей: є постраждалі

Volkswagen на шаленій швидкості влетів у натовп людей: є постраждалі

  • 21 жовтня, 2019 10:37
У місті Новоград-Волинський Житомирської області в суботу ввечері, 19 жовтня, відбулося серйозне ДТП - автомобіль Volkswagen Caddy на великій швидкості збив чоловіка. Ще двоє людей дивом не постраждали.

Як повідомляє сайт «Факти», аварія сталася на вулиці Герцена приблизно між 18 і 19 вечора.

«Ми з чоловіком і нашим другом стояли навіть не на узбіччі, а на траві. Бордюру там немає, але є поворот, з-за якого на нас на величезній швидкості вилетіла машина. Я дивом встигла відреагувати, а от чоловікові пощастило менше. Мене відкинуло на кілька метрів, а чоловік після наїзду виявився метрів в 30-40 від того місця, де ми стояли. Машина влетіла прямо в нас. Швидкість була реально величезною», - розповідає очевидець ДТП Юлія Михайлова.

За її словами, після удару викликали «швидку», а на місці подій було багато перехожих.
 

«Я підбігла до чоловіка, він був у свідомості, але не розмовляв. Водій, який його збив, намагався його кудись смикнути, але я його прогнала. Хвилин через 10 приїхала "швидка", ми з чоловіком поїхали. На місці подій залишився наш друг. Через хвилин 40 приїхала поліція, хоча містечко у нас невелике, на машині проїхати з одного кінця в інший можна хвилин за 10-15. Друг розповів, що поліція довго фактично стояла на місці», - продовжує розповідь постраждала.


Пізніше з'явилося відео, на якому видно, як водія перевіряють на «Драгері». Очевидці стверджують, що він був нетверезий, проте перевірити це виявилося проблемою, оскільки водій просто не дув у трубку.
 

«У чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, зламані 5 ребер, забій легень, зламана ключиця. Зараз він в реанімації, його прооперували. Чоловік сам не може дихати, його під'єднали до апарату штучного дихання», - уточнює Юлія Михайлова.

У мережі піднялася хвиля обурення через чутки про те, що поліція намагається «відмазати» водія VW. Втім, як розповіло виданню джерело в правоохоронних органах, факт аварії зареєстрували. Станом на 12:00 неділі слідчий разом з дружиною потерпілого складав протокол.





ФОТО: 04141.com.ua
Поділитись

Новини по темі: