19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У Житомирі трагічно загинув депутат міської ради Валерій Горб

У Житомирі трагічно загинув депутат міської ради Валерій Горб

  • 16 жовтня, 2019 15:33
16 жовтня у віці 39 років помер депутат Житомирської міської ради Валерій Горб. На сайті мерії повідомляється, що депутат загинув "при трагічних обставинах".

"У такі моменти слів не вистачає, просто не віриться... Сьогодні відійшов у вічність наш колега, депутат міської ради, Валерій Горб. Йому було лише 39 років. Мої щирі співчуття родині та друзям Валерія. Світла пам‘ять", - написав в соцмережі міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Валерій Горб був депутатом міської ради з 2015 року, позафракційний. У 2017-2019 роках він очолював КП "Центр інвестицій" Житомирської міської ради.

"Міський голова Сергій Сухомлин, депутати та виконавчий комітет міської ради висловлюють глибокі співчуття родині, близьким та друзям Валерія Михайловича. Вічна пам‘ять. Про прощання із депутатом Житомирської міської ради сьомого скликання Горбом Валерієм Михайловичем буде повідомлено додатково", - інформує пресслужба міськради.

Як нам стало відомо, депутат травмувався, коли працював вдома по господарству - у його болгарки лопнув диск. У результаті Валерій Михайлович отримав травми, які виявилися несумісні з життям. 

Поділитись

Новини по темі: