19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Зірвався тендер на ремонт дороги від Житомира до села Вереси

Зірвався тендер на ремонт дороги від Житомира до села Вереси

  • 15 жовтня, 2019 16:49
  • 1
Управління капітального будівництва знову скасувало тендер на ремонт дороги до Вересів вартістю у понад 25 млн грн. Оголошення про це оприлюднили на порталі публічних закупівель «ProZorro».

Тендер оголосили ще 10 вересня. На нього зголосилися аж троє учасників. В результаті торгів вартість робіт впала майже вдвічі нижче від стартової, інформує Вголос.Zt.

Якщо стартова ціна ремонту складала 25 млн 163 тис. 673 грн, то в ході торгів ціна капітального ремонту дороги знизилася до 16 млн 649 тис. 998 грн 87 коп. 

Переможцем аукціону було визнано ПП «Артембуд». Підприємство зареєстроване у Одеській області. Підсумки конкурсу оголосили 30 вересня. Однак вже 15 жовтня управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило про скасування тендеру. 

Підставою для цього стало те, що технічне завдання, виписане замовником, не дає можливості підряднику закупити необхідні для ремонту товари. Тож тендер на капітальний ремонт дороги на Вереси оголошуватимуть повторно.

Як повідомляв «Журнал Житомира», депутати Житомирської міської ради у вересні 2018 року проголосували за створення Житомирської міської об'єднаної територіальної громади. Після приєднання Вересів до Житомира міська рада обіцяла відремонтувати дорогу до села.
 
 

Нинішній стан дороги від Житомира до Вересів


Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

15 жовтня, 2019 23:45:51

Не той виграв, що треба?