23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Крисюк звільнився з посади начальника управління дорожнього будівництва ОДА, для нього вже підшукали заміну

Крисюк звільнився з посади начальника управління дорожнього будівництва ОДА, для нього вже підшукали заміну

  • 11 жовтня, 2019 13:17
Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Роман Крисюк сьогодні, 11 жовтня, відпрацьовує останній робочий день в облдержадміністрації. Про це повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко на своїй сторінці у Фейсбук.
 

«Після довготривалого лікування начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк нарешті звільнився за згодою сторін. Бажаю Вам міцного здоров’я та успіхів на новій роботі! Всього найкращого!», – написав Віталій Бунечко.


У коментарі «Першому Житомирському» сам Роман Крисюк розповів, що одразу після виходу з лікарняного написав заяву на звільнення за угодою сторін.
 

«Дивно було читати заяви голови ОДА, що він мене не може знайти. Всі працівники знали, що мене прооперували і я проходив курс реабілітації після операції. Та і мій номер телефону незмінний, можна було набрати і просто сказати, а не займатися популізмом», – розповів  Роман Крисюк.


За інформацією із джерел в ОДА, новим керівником управління дорожнього будівництва та інфраструктури стане Сергій Золін, що раніше працював у Київській ОДА.
Поділитись

Новини по темі: